13.09.2017

Må man vise puppene på bloggen nå?

  • Skrevet 13.09.2017 klokka 20:33
  • Kategori: Blogg

Jeg skjønner at det er en stund siden jeg blogget sist. Fordi det er kommet både podcast - og videomuligheter her på blogg.no.  Men det er noe jeg har fundert på siden jeg begynte å blogge igjen; er det blitt en "hit" å vise frem puppene sine på bloggen? Gjelder det også for oss kvinner som har passert 20 - og 30 - kanskje 40 år, og ikke har silikoninnlegg eller spretne, stramme pupper lenger? Ærlig talt - er det virkelig verdt å vise puppene sine i full offentlighet, for å skape oppmerksomhet - både på godt og vondt? Ser for meg at dette gjøres som en siste krampetrekning for å skaffe oppmerksomhet og lesere til bloggen. Og det fungerte helt sikkert. Det er mange der ute som er glade i pupper og (god?) underholdning; både menn & kvinner. For all del; alle mennesker har fri vilje og velger selv hva de vil gjøre - så lenge de er over seksuell lavalder. 

Må innrømme at jeg selv har vært innom den mye omtalte bloggeren og sett den såkalte puppevideoen. Men det var kun av ren nysgjerrghet. Det var ingenting feil med puppene til søte Anna Rasmussen. Men lille frøken Rasmussen bør tenke på at hun er et forbilde for mange unge, sårbare og mindreårige jenter der ute. Det er mange døtre rundt i de norske hjem som leser bloggen hennes, ser opp til henne - og kanskje vil prøve det samme selv. Fordi "hun" gjorde det, så da må det vel være greit om de gjør det samme? Nei, jenter - det er ikke greit å vise seg frem naken i sosiale medier. Vær så snill og tenk deg godt om før du legger ut et lettkledd bilde av deg selv. Det er så lett å misbruke. 

Og nei, det her innlegget skrives ikke i misunnelse eller sjalusi. Jeg er fornøyd med mine pupper, jeg:-) Jeg har bare ikke interesse av at fremmede mennesker bak en pc-skjerm skal glo på puppene mine. Når jeg tenker etter så føler jeg meg ganske uvel bare ved tanken. Det er motbydelig. 

Ann-Kristin 

 

stavangerinmyheart

13.09.2017 kl. 21:41
Dette var et bra og reflektert innlegg på en saklig måte.....

Baatboerne

13.09.2017 kl. 21:44
Utrolig fascinerende å se hvor langt enkelte er villig til å gå for klikk og høyere inntekt :)

nestenalenemor

13.09.2017 kl. 22:27
veldig bra skrevet
hits Steg 4: Legg