hits
Ann-Kristin

About

Contact

Follow me

Categories

Archives

Search

Annonse Annonse Annonse

FÅ EN GRATIS KJØKKENMASKIN!

Ja, du leste riktig! Om du melder deg inn i Bokklubben nye bøker så får du en gratis kjøkkenmaskin til en verdi av 1499,-!! Du kan melde deg inn HER. Jeg har selv vært medlem i mange år og er veldig fornøyd:-) 

 

                                    

 • 22.09.2017
 • //
 • Kl.19:04
 • //
 • Meninger
 • //
 • 0 kommentarer
 • TRÅKK PÅ EN LEGO DIN SÅPE!

  Jeg vet ikke hva vedkommende som skrev dette til meg idag ville frem til. Greit nok - det er vondt å tråkke på en lego. Men ikke verre enn at forbannelsen er større enn smertene. Som de fleste vet så har vi nordlendinger noen saftige gloser på lager - som gjør sin nytte når vi f.eks tråkker på en lego. Og såpe? Det tar jeg som et kompliment fordi de aller fleste såper lukter godt. 

  Uansett - jeg var innom PYNT tidligere idag. En flott butikk med fantastisk mye fint og variert samlet i et forholdsvis lite lokale. Hun som er daglig leder på butikken må jeg si har en usedvanlig god smak. Det er alt fra smykker, klær (voksne & barn), stearinlys, skilt, lysestaker, duker, ørepynt - ja her finner du litt av alt. Legger ved noen bilder, så kanskje du blir fristet til å ta turen innom selv en gang om du er i området. 

  Disse var midt i blinken siden jeg åpenbart er inne i en - misunnelig - periode. 

  Åsså har æ kjøpt mæ nye støvla:-)

   

                

 • 21.09.2017
 • //
 • Kl.19:00
 • //
 • Interiør
 • //
 • 0 kommentarer
 • Hvorfor lykkes noen og blir toppbloggere?

  Jeg har ettersom årene har gått lest utrolig mange bra blogger her inne. Det finnes mange dyktige skribenter der ute - både unge og gamle. Selv har jeg skrevet mange - vel, kanskje ikke så spennende blogginnlegg. Mens jeg sitter her og ser på "Alene" så kommer tankene snikende; hva er det som gjør at det bare er et fåtall som lykkes som toppbloggere - mens de aller fleste ikke lykkes? Er vi for kjedelige? Forteller vi for lite pikante detaljer fra privatlivet vårt? Seriøst, jeg har ingen planer om å legge ut en detaljert beskrivelse av noe som helst. Annet enn kaktusen på bordet. Selv den er jeg tvilsom til å legge ut detaljer om. 

  Ei heller har jeg tenkt å legge ut bilde av puppene mine i full blomst etter en fuktig svømmetur. Ikke avlyste jeg bryllupet mitt i sommer heller. Betalt reklame har jeg etter alle kunstens regler prøvd å legge ut i håp om at pengene bare skal renne inn på konto. De eneste pengene jeg fikk (vel, er for lite til at jeg i det hele tatt får noe utbetalt) er det jeg tjente på selv å bestille fra mine egne annonser. 

  Nei, vi vanlige nordmenn er vel for kjedelige til å havne der i toppen av kransekaka. Men vi kunne da fått en liten bit av den kaka? Den inneholder tross alt mange ringer, haha! Om det skulle lyse misunnelse av dette innlegget så er du ikke helt på vidda. Selvfølgelig er jeg misunnelig på de som innkasserer tusenvis av kroner på å sitte hjemme i sin egen stue og skrive om det samme som de fleste av oss andre også gjør daglig. Uten å tjene et eneste øre.

  Jeg har betalt meg - for å si det mildt, lutfattig - på bloggshouts. For så å trekke en titalls lesere om jeg har en riktig bra dag. Halvparten av leserne leste garantert ikke igjennom innlegget jeg betalte 45 kr for at de skulle kunne lese gratis (...) 

  Forresten - for dere som ikke vet det; jeg er nok like gammel som moren til mange av bloggerne her inne. Men HEY! Jeg er iallefall velsignet med gode gener akkurat der. Føler meg ikke eldre enn 25, selv om enkelte jeg kjenner mener at jeg oppfører meg som max 14 år av og til. Og så takker jeg høyere makter for gode gener - for rynker har jeg omtrent ikke (!). Foruten sinnarynken som viser hver morgen når jeg ser meg selv i speilet. 

  Snart er det ukens første episode av "The Voice". Mange drømmer som blir knust der også dessverre. Har jeg forresten nevnt at jeg har vært deltaker i Idol? Jepp. (Kjenner kjendisnykkene melde seg når jeg forteller det..) Jeg meldte meg på - og fikk innkallelse til audition. Møtte selvfølgelig opp, for så å vente i 6 timer før det var min tur. Når det endelig var min tur hadde jeg så lavt blodsukker at jeg omtrent måtte krype inn på rommet for audition (nope, jeg overdriver aldri!) Så.. hva skjer? Jo, det kan jeg med glede fortelle dere. Det første som møter meg er digre lyskastere. Som stilles inn mot - meg. Det andre jeg registrerer er svære kamera, tv-team og mennesker som sitter med headset og trykker på div pc`er. Iallefall. "Vær så god - syng" sier mannen med krøllete, langt hår. Hvor er dommerne og hvem er disse menneskene?! Jeg synger. Frem til refrenget starter. Da skjer det forunderlige; jeg får ikke frem en lyd! Ingenting. Hele 3 forsøk får jeg før avskjeden på grått papir kommer. Dagene derpå gikk med til ulidelige smerter og en nakke som var så stiv at jeg måtte snu hele kroppen om jeg skulle se på noen som stå ved siden av meg å ville prate. 

  Når jeg da får se at - joda, dama som var bak meg i køa og som sang som - unnskyld uttrykket; ei vettskremt kråke - gikk videre.. da lo jeg hysterisk. For så å få lyst å smelle fjernkontrollen i tv`en. 

  Ann-Kristin 

 • 20.09.2017
 • //
 • Kl.16:49
 • //
 • Meninger
 • //
 • 7 kommentarer
 • Graviditet og tester

  Er du lei av å kjøpe dyre graviditetstester eller billigstrimler som viser unøyaktige resultater? Er du prøver så regner jeg med at du allerede har funnet den eller de testene som passer best for deg. Personlig så er jeg mest fornøyd med Apotek 1 sine egne tester - eller Clearblue digital m/ ukeindikator. Sistnevnte er veldig følsom i og med at den skal kunne påvise graviditet allerede 1 uke etter befrukning.

  Nå er det dessverre ikke alle som har mulighet eller råd til å kjøpe dyre tester. Det finnes flere gode alternativer til billigstrimler på nettet for deg som foretrekker å teste med stav. Hos test-deg.no kan du lese om eller bestille stavtester uten å blakke deg helt. De selger pakker på 5 stk (kr 90,-) 10 stk (kr 170,-) eller 20 stk (kr 290,-) Dette er et bra alternativ om du er av dem som ønsker å teste ofte:-) Graviditetstestene kan bestilles HER

  Eggløsningstester finner du også i nettbutikken deres. De finner du HER. Fordelen med å bestille på nettet er at du fysisk slipper å kjøpe test etter test over disk. Noe som rett og slett kan føles litt kleint etterhvert. Du kan i tillegg kjøpe div andre tester i denne nettbutikken. Du kan i tillegg til graviditets - og eggløsningstester kjøpe hjemmetester som f.eks:


  - Alkoholtest
  - Baby Doppler
  - Blodtrykksmåler
  - Blodtypetest
  - Fertilitet Kvinner


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  #graviditet #graviditetstest #eggløsningstest #svangerskap #graviditetstester 

 • 19.09.2017
 • //
 • Kl.15:49
 • //
 • Helse
 • //
 • 0 kommentarer
 • Tørre og sprukne neglebånd?

  Sliter du med tørre og sprukne neglebånd? Har du prøvd håndkremer i alle fasonger og prisklasser - til ingen nytte? Neglebånd som fliser seg og rives opp - med tilhørende svie og smerte - er ikke et ukjent fenomen for mange av oss. Du har sikkert fått råd både på apotek og via reklame at fuktighetskrem er det beste for tørre neglebånd. Vel, fuktighetskrem hjelper muligens på generelt tørre hender - men ikke på tørrhet rundt neglene. 

  Er du atopiker, så er det enda viktigere å bruke et produkt som er fetere enn fuktighetskrem. Nemlig olje. Det finnes flere gode neglebånd oljer på markedet. Det du må gjøre er å prøve deg frem for å finne den du liker best og som fungerer best på dine hender. 

  Selv har jeg prøvd flere, men kommet frem til en jeg virkelig elsker! Det er neglebånd oljen fra Essie. Den er drøy, lukter herlig - og ikke minst; den gir god fuktighet. Prisen er ca 139,- pr stk. Og den varer relativt lenge om du bruker den riktig. 

   

   

   

  Andre ting du trenger for å stelle neglebånd er neglebåndskyver og neglebåndfjerner/saks. Type de på bildet under. Har du dette er du langt på vei sikret mot en fremtid med penere hender. 

   

   

  Det du gjør er at du skyver neglebåndene nedover slik at de ikke lenger er festet helt inntil neglen. Du kan også bruke saksen og klippe bort store og sprukne neglebånd. Jeg vasker alltid hendene før jeg smører meg med neglebåndolje. 

  Om du har ekstremt tørr og vanskelig hud - eller har en jobb som krever at du må rengjøre hendene ofte og grundig, så vil jeg anbefale å blande grønnsåpevann og ha hendene i. 5 - 10 min pr gang (et par ganger i uken) holder. Grønnsåpe desinfiserer, rengjør og inneholder fettstoffer som gjøre hendene myke. Merk; ikke alle tåler denne typen behandling like godt! Du må huske å smøre med neglebånd olje etter endt grønnsåpebad. 

  Du finner veiledning flere steder på nettet når det gjelder fremgangsmåte i forhold til fjerning av neglebånd. Dette er også noe som kan gjøres hos en profesjonell hudpleier eller en som legger kunstige negler. Det billigste vil likevel bli om du lærer deg å gjøre dette selv - da neglebånd vokser raskt og må fjernes med jevne mellomrom.

  Ann-Kristin

   

   

 • 11.09.2017
 • //
 • Kl.16:32
 • //
 • Skjønnhet
 • //
 • 0 kommentarer
 • Alene i villmarken?

  Er det noen av dere som følger med på serien "Alene"? Den går hver tirsdag på Tv2 Zebra. Fantastisk serie så langt! Serien omhandler 10 personer som blir sluppet ut i villmarken - nærmere bestemt Altavannet i Troms (samme fylke som jeg bor i faktisk). De får kun med seg nødvendig utstyr, som; kamera, øks, sovepose, klær osv. Tannbørste får de ikke ha med seg (...) Så er det om å gjøre å være den som holder ut lengst i villmarken. De har ikke noen form for kontakt med de andre deltakerne eller med tv-teamet. De skal ordne seg med mat selv i form av fisk, bær og ellers det som skogen kan by på av herligheter. De har ikke lov til å jakte. 

  Er det ikke rart hvordan det er når man ser et menneske for første gang? Dvs førsteinntrykket. Det kan være så riv ruskende feil at jeg enkelte ganger blir flau over meg selv i etterkant. Hvordan kunne jeg ta så feil liksom? Akkurat det skjedde når jeg fikk se deltakerne i "Alene". Jeg merket etterpå at jeg raskt gjorde meg opp en mening om hvem som ville holde ut lengst alene der ute i "ingenmannsland". Jeg kunne ikke tatt mer feil. Vel var de alle vant til friluftsliv og godt kjent med hvordan det fungerer ute i villmarken, men likevel tok jeg så grundig feil. Vi mennesker bør være forsiktig å dømme andre mennesker basert på førsteinntrykk. 

  Uansett så blir det kjempespennende å følge deltakerne videre. Jeg håper Maren blir ei stund! At hun kan vise at vi jenter er gode for mer enn å stå fremfor speilet og sminke oss i timesvis og nekte å gå utfor døren før alt sitter perfekt. Eller at jenter kan være ekstremt sultne og gå flere dager/uker uten en ordentlig dusj. Med fare for å kaste virtuell bensin på bålet, så tror jeg at jenter tåler sult bedre enn menn. På den andre side tror jeg at menn takler bedre å være skitten og lukte gammel truse enn vi jenter gjør.

  Det er klart jeg tenker på hvordan jeg ville taklet å bli forlatt alene i villmarken. Ingen mobil, ingen sosial omgang med venner og familie og sist men ikke minst; ingen mat. Bare meg selv - tankene og følelsene mine. For å overleve hadde jeg vært helt avhengig av meg selv og min tillit til meg selv og egne evner. Hadde jeg kjent meg selv godt nok til å vite når jeg hadde fått i meg nok næring? Ville jeg taklet bra å måtte ta standpunkt til tankene og følelsene mine hver eneste dag - uten å kunne "flykte" unna med mobilen eller bloggen, eller noe annet som kunne distansert meg fra mitt rike, indre liv? Bare det å ikke få vasket håret ville blitt en prøvelse. Ikke fordi at skittent hår i seg selv gjør meg noe - men den intense kløen som følger med kan være fryktelig slitsom:-)

  Iallefall så anbefaler jeg denne serien til dere som er glad i type Lars Monsen program:-) Legg merke til at blant de 10 deltakerne så er det kun 2 jenter. 

  Ann-Kristin.

  #helg #høst #friluftsliv #trening #lørdag #blogg 

 • 09.09.2017
 • //
 • Kl.11:48
 • //
 • Trening
 • //
 • 2 kommentarer
 • Jeg har savnet dere!

  Ja, jeg har savnet dere:-) Både dere som var daglig innom bloggen min og de bloggerne jeg selv ofte var innom. Pausen min er over - etter 8 mnd. Det har vært en lang - men nødvendig pause. Jeg tror vi alle i perioder har behov for en pause fra sosiale medier. Det er altfor lett å drømme seg inn i flotte blogger, perfekte hjem og evig lykkelige forhold. Man glemmer at virkeligheten slett ikke er så perfekt og rosenrød som den fremstilles på nettet. Selvfølgelig er det ingen regel uten unntak. Det finnes helt sikkert de menneskene som aldri har opplevd en eneste nedtur, aldri vært syk, aldri slitt med vekten, bare hatt lykkelige forhold og aldri hatt en bad hair day. Selv kjenner jeg ingen. Og godt er det. Jeg synes personlig at det er veldig utmattende med mennesker som kun fremstiller livet sitt som perfekt. Det må være plass til det som ikke er perfekt. Det handler ikke om å være negativ - det handler om å lage seg et realistisk bilde av virkeligheten. Derfor tror jeg alle mennesker har godt av en pause fra sosiale medier fra tid til annen. Uansett, nå er jeg tilbake - og hva jeg velger å blogge om fremover gjenstår å se. Bloggen har fremdeles samme navn og tittel, men det kan bli mer enn bare kosthold & trening. I det lange løp blir det kjedelig å kun lese om mat, kalorier og hvor mange minutter man bør trene pr dag. Selv om helse er det som fremdeles vil ha hovedfokus på bloggen min + en god dose humor.

  Det som er 100% sikkert; dette er og vil aldri bli en rosablogg. For det første er jeg for gammel (...), og for det andre liker jeg ikke rosa;-) Nå er det natt og jeg ser frem til spennede uker og mnd sammen med dere igjen!

                                                                           Klem, Ann-Kristin

                                                                                                                              

 • 08.09.2017
 • //
 • Kl.22:24
 • //
 • Trening
 • //
 • 2 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no