BEDRE SENT ENN ALDRI

Det er bedre sent enn aldri. Nå er det ca 3 mnd siden jeg sist var aktiv på bloggen. Det er vel ikke helt uvanlig å ha pauser når man er aktiv blogger – eller hva mener dere? Jeg trengte iallefall denne pausen.. Har vært opptatt med barna mine, eksamen, nye studier & ny kjæreste. Da går tiden – og man må dessverre prioritere. Vel, ny kjæreste.. det er samme kjæresten jeg hadde sist jeg var innom og skrev på bloggen, hehe! Jeg har bare trengt litt tid til å pleie privatlivet mitt en periode. 

Jeg har vært litt uheldig den siste tiden og vært en del syk. Det har dessverre – til mine store frustrasjon – forsinket treningen min en hel del. Var syk når jeg kom fra en fantastisk ferie til vestlandet i sommer. Tror aldri jeg noensinne har følt meg så syk.. det var rett og slett helt for j****. Og ja, det er lov å klage litt innimellom. Feber er absolutt ikke noe for meg. Enough said.

Forresten – vestlandet er utrolig vakkert! Østlandet er også fantastisk fint:) Jeg forelsket meg totalt i både vest – og østlandet. Voss er et nydelig sted – som jeg med tid og stunder kanskje kunne tenkt meg å bosette meg. Når barna blir voksne og klarer seg selv? Elverum overrasket. Der var det utrolig flott altså! Vi overnattet et par netter på Elverum camping. På tross av at katten vår til slutt klarte å rømme ut vinduet på hytta (til eiernes store frustrasjon..) torden og regn, så synes jeg dette er et av de fineste stedene (foruten Voss selvfølgelig) som vi besøkte på hele turen. 

Vi måtte selvfølgelig stikke innom vindtunellen på Voss. For en fantastisk opplevelse! Jeg fikk ikke tatt turen i tunellen denne gangen, men neste gang lover jeg dere; da er det min tur! Noen som har prøvd seg i vindtunellen? Noe dyrt eneste.. noen hundrelapper for i underkant av 2 minutter. Men det er nok verdt det, ifølge dem som har prøvd. 

  

 

Ellers fikk vi vært på harryhandel opptil flere ganger. Sverige anbefales virkelig! Det er et vakkert land og veiene der er generelt bedre enn i Norge. Ja, glemte å nevne at jeg for noen dager siden knuste et glass og greide og plassere ene foten min midt oppi glasskårene.

Det endte med skadestua og 3 sting. Noe som ikke akkurat hjelper på fremgangen i treningen.. men den som venter.. Mest sannsynlig så trenger jeg den hvilen kroppen min nå får. Den ser iallefall ikke ut til å ha tatt nevneverdig skade av sykdom og kuttskade. Annet enn et litt lavere energinivå, naturlig nok.

Og katten – hun fant vi på trappen til nabohytta dagen etter at hun stakk ut vinduet. Til glede for liten og stor! 

Klem, Ann-Kristin.