10 GODE GRUNNER FOR Å CAMPE I SVERIGE

Er du camping entusiast? Har du campet i Sverige hver sommer så lenge du kan huske? Eller er du ny i gamet og vurderer en prøvetur med nyinnkjøpt campingvogn på kroken? Da bør du lese hvorfor du bør campe i Sverige! 

 

1. VERDENS STØRSTE LEKEPLASS!

Det er alltid lett for foreldrene å slappe av når de vet at barna har det gøy og er i trygge hender. Fra regionen Skåne i sør til Lappland i nord forstår de svenske campingplassene hvordan de skal få de minste gjestene til å trives!mPå svenske campingplasser står de ansatte parate til å hjelpe uansett hva det gjelder: Lek, skattejakter og fiske av krabber er prioriterte oppgaver! Gå inn på Camping.se og finn din drømmeferie på en av de ca 450 svenske campingplassene som er medlemmer av SCR Svensk Camping.


2. FANTASTISK UTVALG AV CAMPINGHYTTER

Er du fristet til å teste campinglivet, men eier verken bobil, vogn eller telt? Sverige har løsningen! Mange av de svenske campingplassene har et flott utvalg av hytter i god kvalitet. Noen er koselige og små, mens andre er store og luksuriøse. Klikk deg inn på Camping.se og bestill i dag.


3. VERDENS BESTE SERVICENIVÅ

Svenskene er viden kjent for å yte topp service! Uansett hvor i landet du camper blir du møtt med brede smil, høflighet og hjelpsomhet. Vil du ha luksuriøse omgivelser i tillegg til super service? Vit at flere av Sveriges campingplasser er 5-stjerners. Svenskene er et utrolig hyggelig folkeslag. 

4. EN CAMPINGKULTUR DU RETT OG SLETT VIL ELSKE!

Lekne, glade, høflige og korrekte! Det er fire ord som beskriver svenskene i et nøtteskall. De snakker ofte tysk og fransk i tillegg til meget godt engelsk, og er et reisevant folkeslag du lett blir kjent med. Når du camper i Sverige kjøper du kortet Camping Key Europe. Kortet rommer en lang rekke økonomiske fordeler, og gir deg rabatter på massevis av severdigheter og attraksjoner i nærheten av campingplassen du bor på. Slik blir du enda bedre kjent med svenskene og kulturen deres. Dessuten er det utrolig koselig å bli kjent med andre campere, sitte ute i skumringen om kveldene og nyte den helt spesielle camping atmosfæren. Kan ikke beskrives – må oppleves! 

5. VERDENS RENESTE NATUR

Sverige består av 449.964 kvadratkilometer stykke land som venter på deg! Fantastiske skjærgårder og øyer, skoger, mektige kanaler, innsjøer og fjelltopper ligger i kort avstand fra hverandre. Landet har et utmerket veinett, og camping er en gunstig og fantastisk fleksibel måte å bli bedre kjent med Sverige på. Vil du krydre ferien med sykling, padling, fiske og vandring? Sesongen for utendørsaktiviteter starter tidlig vår og varer til langt på høst, og i Sverige er det aldri lang vei fra plassen til vakre naturområder!

 

6. BESTILL CAMPINGFERIEN FRA DIN EGEN STUE

Vil du kartlegge muligheter fra nord til sør og finne drømmeplassen? På Camping.se kan du bestille gratis campingkatalog, og booke plass i telt, vogn eller hytte på de ca 450 campingplassene som er medlem av SCR Svensk Camping. NB! Ønsker du å leie hytte i fellesferien må du være tidlig ute. Helst flere mnd i forveien. Her fylles det opp tidlig på året! 

 

8. ATTRAKSJONER RUNDT HVER SVING

Uansett om du søker stillhet, en storbyweekend proppfull av shopping og restaurantbesøk eller vil bli bedre kjent med Sveriges spennende kulturliv det fins alltid en campingplass i nærheten! På Camping.se kan du søke på kriterier som antall stjerner og fasiliteter eller snu det hele på hodet og finne en campingplass i nærheten av favorittattraksjonen din! Kjører du langt sør i Sverige så stikk innom fornøyelsesparken Liseberg som ligger i hjertet av Gøteborg. 

 

9. MER FOR PENGENE MED CAMPING KEY EUROPE

Med kortet Camping Key Europe får du flust av rabatter. Kortet gjør inn- og utsjekking på campingplassene superenkelt, og du forflytter deg raskere mellom byer og regioner. Gå inn på Camping.se for å lese mer om alle fordelene og kjøpe kortet over nett allerede i dag!


10. EN BRED PALETT AV BONUSFORDELER

Når du camper i Sverige kan vi nesten garantere at du vil elske den avslappede stemningen og føle deg som hjemme! Men det ligger såklart ekstra fordeler i høyt servicenivå, 450 plasser å velge mellom og lave priser også. Pluss krydder som imponerende dyreparker, ren og vakker natur, spennende storbyer, shopping og et hav av artige familieattraksjoner. Ennå ikke bestilt? Gå inn på Camping.se i dag og finn din drømmeferie!